BURGERMEESTER BIJ ARTIS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgermeester bij Artis. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 8:05 Eten volkomen koud En frites slap
10 aug 2022 om 23:36 Hamburger lekker. Frites slap en oud.
10 aug 2022 om 11:25 Delicious burger!
23 jul 2022 om 23:33 Erg slecht, 1,5 uur wachten en vervolgens wordt het geannuleerd! Laatste keer dat ik daar bestel!
28 jun 2022 om 19:54 Het eten was lekker, alleen jammer dat mijn bestelde cola niet werd bezorgd. Burgermeester gaf aan dat ze niet aan nabezorgen doen. Nu moet ik achter mijn geld aangaan, wat niet nodig zou zijn geweest als ze de bestelling goed hadden doorgenomen…
22 jun 2022 om 22:21 Bezorging zou 40 min duren. Uiteindelijk na 1 uur gebeld. Helaas duurde het nog even. Na 1,5 kreeg ik de melding dat het bezorgd was. Helaas niets gezien of ontvangen. Gebeld met Burgemeester maar verwezen me naar thuisbezorgd. Belachelijk!
20 jun 2022 om 20:29 Heerlijk eten, goede bezorging.
18 jun 2022 om 22:55 Bezorgtijd zou 19 minuten zijn en het werd een uur. 19 minuten leek me erg snel maar het was wel de eerste melding die ik kreeg: bezorging wordt dan verwacht.
14 jun 2022 om 19:02 Ik vind 4+1 euro fooi best duur voor bezorging. Maar goed, hamburger was lekker en patat ook
29 mei 2022 om 20:52 Burgers en Frieten waren redelijk goed. Voor de 3e keer achter elkaar de bezorgtijd met een uur overschreden, geen klachten over de bezorger, maar hier zit een systeemfout in beloftes, verwachtingen en werkelijkheid.
17 mei 2022 om 22:23 Vegetarische burgers waren on point. De Bief royaal burger was karig belegd en de ingrediënten waren niet in verhouding. Helaas een heel contrast met de vorige keer dat ik deze besteld had. De estelling werd mooi op tijd bezorgd maar was incompleet.
16 mei 2022 om 15:53 Burgers en friet waren uitzonderlijk knapperig en vers ondanks dat ze bezorgd moesten worden. Yummm