BURGERMEESTER BIJ ARTIS

BURGERMEESTER BIJ ARTIS BURGERMEESTER, MEESTERLIJKE BURGERS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgermeester bij Artis. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 22:21 Bezorging zou 40 min duren. Uiteindelijk na 1 uur gebeld. Helaas duurde het nog even. Na 1,5 kreeg ik de melding dat het bezorgd was. Helaas niets gezien of ontvangen. Gebeld met Burgemeester maar verwezen me naar thuisbezorgd. Belachelijk!
20 jun 2022 om 20:29 Heerlijk eten, goede bezorging.
18 jun 2022 om 22:55 Bezorgtijd zou 19 minuten zijn en het werd een uur. 19 minuten leek me erg snel maar het was wel de eerste melding die ik kreeg: bezorging wordt dan verwacht.
14 jun 2022 om 19:02 Ik vind 4+1 euro fooi best duur voor bezorging. Maar goed, hamburger was lekker en patat ook
29 mei 2022 om 20:52 Burgers en Frieten waren redelijk goed. Voor de 3e keer achter elkaar de bezorgtijd met een uur overschreden, geen klachten over de bezorger, maar hier zit een systeemfout in beloftes, verwachtingen en werkelijkheid.
17 mei 2022 om 22:23 Vegetarische burgers waren on point. De Bief royaal burger was karig belegd en de ingrediënten waren niet in verhouding. Helaas een heel contrast met de vorige keer dat ik deze besteld had. De estelling werd mooi op tijd bezorgd maar was incompleet.
16 mei 2022 om 15:53 Burgers en friet waren uitzonderlijk knapperig en vers ondanks dat ze bezorgd moesten worden. Yummm
10 mei 2022 om 20:55 Ik heb hier al heel vaak besteld en het eten is bijna altijd HEERLIJK. Deze keer dus ook weer.
22 apr 2022 om 22:46 2 uur na bestelling bezorgd. Kan natuurlijk niet!
15 apr 2022 om 8:26 Mega lang wachten en koude burgers. 20.15 besteld en om 21.30 pas bericht met mededeling dat vega burger op was. Kregen excuses voor vertraging en aanbod voor ‘1 brownie van het huis’ die er uiteindelijk (ná 22.00!) NIET bij zat!
19 mrt 2022 om 20:30 Op tijd en goede service! Burgers waren lekker, brownie ook.
9 mrt 2022 om 11:58 Burger was delicious and fries were salted perfectly.