BURGERMEESTER BIJ ARTIS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgermeester bij Artis. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 16:44 Burger was heerlijk maar steenkoud bij aankomst (blijkbaar naar verkeerd adres gegaan alvorens bij mij)
21 jan 2024 om 13:52 Burrgers waren oké, niet heel spannend. De friet was gorrtdroog en slap; alsof deze al een paar uur geleden gefrituurd waren. De bezorging was al 45 min na bestellen, dus dat kan niet door het vervoeren komen lijkt me. De hoge prijs lang niet waard
3 jan 2024 om 8:39 Food was good, but it took 110 minutes to arrive instead of the communicated 45 minutes. The time kept running back up again, which makes it unclear whether it will be canceled or just really really late. Food was good though.
1 jan 2024 om 21:56 Fantastische burgers, bezorging is een drama. Altijd koud of wat vergeten. Doe er wat aan!!
29 nov 2023 om 22:55 Eten was helaas al koud toen het aankwam..
27 nov 2023 om 22:46 Het duurde letterlijk een eeuw. Het eten was wel heerlijk en ook warm want het restaurant is drie minuten fietsen van mijn huis. De bezorger bleef lang weg want het regende hard, hij heeft ergens staan schuilen. Dus heb ik toch maar fooi gegeven :-)
27 nov 2023 om 21:18 Ik zit al twee uur en drie kwartier te wachten. Niks ontvangen
26 nov 2023 om 13:30 ordered food @6pm. App said the food would arrive in 43mins. Waited 1 hr, I decided to go myself to pickup the food from Burgermeester. I got there, they said they never got the order from thuisbezorgd. So then I had to wait more time.@8pm biked home
25 nov 2023 om 21:03 Het bezorgen duurde best lang en er ontbrak een brownie
19 nov 2023 om 20:56 Het duurde best even voordat de burger bezorgd werd. Er waren meerdere adressen voor ons. De burger en de frites waren aan de koude kant. De friet was ‘sloppy’. De burger was een ‘mess’: alles viel eruit. Niet meer de burgers die ik ooit lekker vond.
31 okt 2023 om 21:08 De bezorger was een vriendelijke heer. De keuken had het kennelijk te druk, want de bezorgtijd echt te lang. Jammer dat de Manchegoburger niet te bestellen was.
27 okt 2023 om 22:24 Altijd lekker. De ene keer krijg je wel sausjes, de andere keer niet. Vandaag niet, daarom 4 *.